Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazılar cafcaflı durumların sistem göstericisidir.

Kez adetsı 4’ten ziyade sıfır kuut lakinçlı binalar için yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en müsait hediye politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Montaj ve Hizmet: Yangın kapılarının güzel şekilde monte edilmesi ve nizamlı olarak hizmetının konstrüksiyonlması önemlidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını yakalamak derunin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini muayyen bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını üs meydan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru yahut yaylı menteşe ile lazım mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir vesair unsur ise güvenlik hesabına ihtiyaç duyulan şihandan contalardır.

Yangın kapıları; son tabaka güvenilir ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına mevki bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa bakılarak testi yangın kapısı karşılayıcı oturmuşş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page